Sminktetoválás

A sminktetoválás célja, hogy a természetesség megőrzése mellett alapsminket adjon az arcnak. A mindennapokban a sminkelés terhét leveszi a nők válláról, ami hatalmas előny. A jó sminktetoválás nem feltűnő, nem hivalkodó. Minden esetben egyedi, karakterhez illő színt és technikát alkalmaz.

szemöldöktetoválás

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSOK

A szemöldöktetoválás tökéletesen és tartósan állítja helyre a korrekcióra szoruló szemöldök formáját, színét, és szépségét

 

SZÁLAS TECHNIKA

A szálas technikával készült szemöldöktetoválásra jellemző, hogy az eredeti szemöldökszálakhoz megtévesztően hasonlító szálakból épül fel, ezáltal annyira természetes hatású, hagy szinte egybeolvad a saját szemöldökkel, a színe is azonos vele. Nem annyira tartós, mint a satír technikával készült szemöldök, mível kevesebb pigment jut a bőrbe. A természetesség kedvelő hölgyeknek ajánlom.

KLASSZIKUS SATÍROZÁS

satírozott szemöldöktetoválás helyreállítja a szemöldök eredeti vonalát, egy kicsit szépít, korrigál, de soha nem kelt művi hatást, nem emelkedik ki az arc egészéből, hanem harmonikus azzal. Karakteresebb, mint a szálas technika, így azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik szeretik, ha egy kicsit hangsúlyosabb a szemöldökük.

PUDERES SATÍROZÁS

erősebb hatású a szálas technikánál, de nem olyan karakteres , mint a satírozás. A kezdés, és a felső rész felé halványodik, és nincs kontúr vonala.

Szemöldök tetoválás árak  25.000 Ft

 

SZÁJ KONTÚROZÁS, ÉS SATÍROZÁS

Szájkontúrozás kozmetika Újpesten

 

 

 

 

 

 

 

SZEMKONTÚROZÁS FELSŐ VONAL, SZEMPILLA SŰRÍTÉS