Rólunk

Várunk mindenkit szeretettel!

Újpest Árpád út 54 szám alatt található szépségszalonunkba szeretnénk meginvitálni minden kedves hölgyet és urat egy kis szépülésre! Szalonunkban különböző szolgáltatást tudnak igyénybe venni.
Fodrászatunk törekszik a mai trendek követésére, éppen ezért napra készek vagyunk minden új festési technikában. Ha csodás ombre vagy balayage hajra vágyik, jó helyen jár! Mindemellett lehetőség van férfi-női hajvágásra, hajhosszabbításra 3 féle technikával.
– Hőillesztés : Ennél a módszernél keratinnal vannak illesztve a tincsek hő segítségével. Ez a legtermészetesebb, legesztétikusabb eljárás!
– Mikrogyűrű : Itt is tincsekre van osztva a haj, mely apró láthatatlan , a saját haj színével megyeggyező gyűrűvel van rögzítve
– Hajfelvarrás : Apró fonatokat készítünk, s ezekre varrjuk rá a már feltresszelt póthajat

Kozmetikánkban számtalan szolgáltatás közül tud válogatni! Kiváló mesterkozmetikusunk fantasztikus arckezelései felfrissíti és bársonyosan puhává varázsolják bőrét! Botoxos kezelésünkkel megállíthatjuk az öregedés folyamatát !
1-6 D műszempilla építést különböző ívű pillákból készíti. Választható C D és J ív különböző méretekben.
Sminktetoválásunkat is igénybe tudja venni, ha unja már a napi rutinná vált szemceruza használatát!
Bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal

 Gábor Alexandra

Fodrász-hajhosszabító vagyok, és szenvedélyem a szakmám! 🙂

Rengetegen álltunk már a tükör előtt elégedetlenül, céltalanul azzal a gondolattal, hogy vajon mi tehetne még csinosabbá?A válasz a frizuránkban rejlik. Meghatározza karakterünket, kisugárzásunkat!Éppen ezért törekszem arra, hogy mindenkinek megtaláljuk közösen a tökéletesen megálmodott hajat.Mindenki személyre szóló szolgáltatást kap, hogy valóban tökéletes hajjal távozzon.Hajfestésnél minőségi anyagokkal dolgozom, egy spanyol hajfestékkel ami tartalmaz 7 különböző gyógynövény kivonatot, amelyek festés közben fejtik ki ápoló hatásukat. Bármilyen színre vágysz, tartós és intenzív lesz !Igénybe tudod venni keratinos hajszerkezet javító kezelésemet is, ami a hajszálad legmélyében fejti ki hatását. Visszaállítja a sérült keratin láncokat, visszaadva hajad ragyogását. Hajhosszabbítást prémium minőségű hajakkal végzem, és kristálykeratinnal illesztem. Ha hosszú tincsekre vágysz a hajakat tőlem is megvásárolhatod, illetve hozott hajjal is dolgozom !Várlak szeretettel, Sandy

Tel. : 06/70-3822260