1D -2d-3d- 4d-5d-6 D- 10D műszempilla

1D- / 3D /MŰSZEMPILLA

műszempilla 3d-4d Újpesten

A műszempilla (szempilla hosszabbítás) azoknak ajánlott, akik dúsabbá, hosszabbá szeretnék tenni a pilláikat., kiemelni a szemüket, tekintetüket.

Szálas szempilla hosszabbításnak,, dúsításnak hívják ,hiszen egyenként, szálanként kerül applikálásra, elvileg, minden egészséges saját pillára egy-egy műszál! A  3D műszempilla egy fantázia név, ma éppen ezért 1D műszempillának hívják többnyire.  Megkülönböztetünk vastagságot, hosszúságot és az ívet.  Minél vékonyabb egy pilla, annál könnyebb, szinte észrevétlen érzés a szemnek, a saját pillákat sem  sem viseli meg, látványnak is sokkal természetesebb. C, J ,  D, B, I ívek közül lehet választani, én a C vagy D ívet szoktam javasolni. A hosszúság választásnál a vendég szeméhez, és igényeihez igazodunk. 6mm-től 16 mm-ig lehet választani, attól függően természetesebb, vagy látványosabb pillát szeretnénk építeni. Kb 200-300 db kerül felrakásra, ennél a KLASSZIKUS felrakási formánál. Nem sűríti a saját pillánkat, inkább hosszí

. DUPLÁZOTT TECHNIKA / 2 D – 4 D / SZEMPILLA

újpesten műszempilla hosszabbítás 1D-2D-3D-4D

Duplázott technikával épült pillasorok (2D): Ennél az applikációs technikánál minden lehetséges saját szempillára 2 db műszál kerül felragasztásra. Ez mennyiségben körülbelül 4-500 db műszálat jelent. Az eredmény saját pillánknál dúsabb, lehetőség van hosszabb, látványosabb pillasor

VOLUMEN TECHNIKÁVAL KÉSZÍTETT   / 3D-4D-5D-6D /

KÖNNYÍTETT PILÁK 

Volumen technikával épült pillasorok (3D-4D, 5D-6D, ): A dúsítás szabad szemmel is jól láthatóan, vékony, könnyített szálakból felépített pillasorok készülnek! Minden saját szempillára akár 3-4-5-6- szál is felragasztásra kerülhet, ebből adódik a D-k száma, azonban ezek olyan vékony és könnyű pillák a saját szálaknál is. könnyebbek, selyem, és nerc pillákból is építhető.. Az elkészült pillasor dúsnál is dúsabb, gyakorlatilag érezhetetlen, tökéletesen terül és követi az épített ívet, semmilyen szinten nem terheli a    pillákat. Volumen pillaragasztóval van felhelyezve.

   

ÚJDONSÁG! 3D-6D FLAT szempillák: Teljesen egyedülálló, új technológia, amivel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. Ragasztása egyszerű és kényelmes, víz-, könny- és izzadtságálló, nem roncsolja a saját szempillákat, súlytalan, használata kényelmes, használójának nem kell változtatnia szokásos életvitelén, különböző hosszúságban és vastagságban kapható, díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal.

ÚJ – MEGA-VOLUME SZEMPILLÁK 6D- 10 D

Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik az igazán dús, könnyű,  látványos pillákat kedvelik. Pille könnyű selyem pillákból 6-7-8-9-10  szál kerül  minden saját pillára. Rendkívűl látványos, vonzza a tekintetet.