Hajhosszabbítás árlista

                              HAJHOSSZABBÍTÁS

Hajhosszabbítás

Fontos információk a hajhosszabbításról:

  • A hajhosszabbítás elvégzéséhez legalább 5 cm hosszú hajra van szükség. Azonban tisztában kell lenni vele, hogy ilyen rövid haj esetén az illesztések láthatóak lehetnek. A természetes hatás érdekében célszerű hajadat hosszabbítás előtt megnöveszteni.
  • Kérjük, hogy frissen mosott hajjal érkezz a kezelésre. Így a hajad tiszta és készen áll a hosszabbításra, ami jobb tapadást eredményez.
  • Fontos megjegyezni, hogy garanciát más által tincsezett hajra nem tudunk vállalni. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, javasoljuk, hogy a hosszabbításnál kizárólag szakember által biztosított hajtincseket használj.
  • Az újrarakás általában 2-3 havonta szükséges. Amennyiben ezt az időtartamot túlléped, az újrarakás plusz költséggel járhat. A rendszeres karbantartás és az időben történő újrarakás hozzájárul a hosszabbított haj hosszabb élettartamához és megőrzéséhez.

Ezek az információk segítenek abban, hogy a hajhosszabbítás folyamata és az elvárások világosak legyenek mind a vendég, mind a szakember számára. A végleges eredmény szépségszalonunk tapasztalt szakembereinek gondos munkájára és a hajad megfelelő gondozására épül.

TECHNIKÁK
Hőillesztès