Hajhosszabítás

Tel. : 06/70-3822260

 HAJHOSSZABBÍTÁS 

Fedezze fel a varázslatos hajhosszabbítás világát!

Szalonunkban számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy álomszerű hajkoronával lehessen büszkélkedni. A hajhosszabbítás terén szakértőnk segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb eljárást, amely tökéletesen illeszkedik a hajához és stílusához.

A konzultáció lehetőséget ad arra, hogy részletesen megbeszéljük az elvárásait és elmagyarázzuk a rendelkezésre álló technikákat. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítünk megtalálni az ideális megoldást.

Kínálatunkban megtalálható többféle hajhosszabbítási technika, amelyek közül kiemelkednek a következők:

  1. Gyűrűs hajfelvarrás
  2. Hőillesztés
  3. Mikrogyűrű
  4. Nano gyűrű           

Bármelyik technikát választja, garantáljuk, hogy minőségi hajtincsekkel és precíz eljárással dolgozunk. Így Ön magabiztosan viselheti hosszabb, dúsabb és gyönyörű haját.

Ne habozzon, lépjen be a hajhosszabbítás világába! Foglaljon időpontot konzultációnkra, hogy megtalálhassuk a hajának leginkább megfelelő eljárást. Várjuk Önt szeretettel a szalonunkban!

Technikákról :
Hőillesztès   

Ismerje meg a lenyűgöző hőillesztéses hajhosszabbítást!

Ha hosszabb, dúsabb hajat szeretne, amely hihetetlenül természetesnek tűnik, akkor a hőillesztéses technika tökéletes választás Önnek. Ez az eljárás a modern hajhosszabbítás egyik legelismertebb és legnépszerűbb módja.

A hőillesztés során speciális hőillesztő géppel dolgozunk. A kiegészítő hajtincseket és a saját hajtincseket egyenként és biztonságosan rögzítjük egymáshoz. Az ilyen típusú rögzítésnek köszönhetően a hajhosszabbítás tartós és hihetetlenül stabil.

Egyik fő előnye ennek a technikának az, hogy az illesztő pontok rendkívül diszkrétek és alig észrevehetőek. Az illesztések kisméretűek, így kényelmesen viselheti haját anélkül, hogy érezné vagy látná a kiegészítő hajtincseket.

A hőillesztéses hajhosszabbítás lehetővé teszi, hogy változatos stílusokat kipróbáljon. Fésülje, formázza és hajlítsa a haját a szokásos módon, hiszen a kiegészítő tincsek tökéletesen beolvadnak a saját hajába.

Fontos megjegyezni, hogy a hőillesztéses hajhosszabbításnál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi anyagokra. Kizárólag kristály keratint és prémium minőségű hajtincseket használunk, amelyek természetes kinézetet és ragyogást kölcsönöznek a hajának.

Élje át a hőillesztéses hajhosszabbítás varázsát, és érezze magabiztosabbnak és lenyűgözőbbnek megjelenését

Felrakás már 17.000 Ft-tól

Mikrogyűrű  

Ha álomszerűen hosszú és dús hajra vágyik, akkor a mikrogyűrűs technika tökéletes választás Önnek. Ez az eljárás a legújabb és leginnovatívabb megoldás a természetes hatású hajhosszabbítás terén.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás során apró, fémgyűrűket használunk, amelyeket gondosan és biztonságosan rögzítünk a saját hajtincsekhez. Ez az eljárás rendkívül precíz és kíméletes, nem károsítja a hajat, ugyanis hő nélkül történik.

Az illesztő pontok kisméretűek és rendkívül diszkrétek, így szinte észrevehetetlenek a hajban. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen viselhesse hosszabbított haját, anélkül hogy kellemetlenséget érezne vagy látná a kiegészítő tincseket.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás sokoldalú lehetőségeket kínál a stílusok és frizurák terén.

Felrakás már 18.000 Ft-tól

.
Hajfelvarràs

A hajfelvarrás az egyik legrégebbi és legelismertebb hajhosszabbítási technika, amely már évtizedek óta létezik. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy hosszabb és dúsabb hajkoronával büszkélkedjen.

A hajfelvarrás eredetileg fonatok segítségével történt, amelybe a kiegészítő hajtincsek voltak belefűzve. Ez volt az első technika, amelyet a hajhosszabbításban alkalmaztak, és azóta is népszerűségét megőrizte.

Azonban a szépségipar fejlődésével megjelent a modernebb hajfelvarrás verziója, amelyet szalonunkban alkalmazunk. Ebben a technikában a kiegészítő hajtincsek speciális gyűrűkre vannak felvarrva, nem fonatokba. Ez a fajta hajfelvarrás sokkal kíméletesebb és kevésbé károsítja a hajat.

A gyűrűkre való felvarrás lehetővé teszi a hajtermészetes mozgásának megőrzését, valamint a haj könnyed és természetes megjelenését. Az illesztések diszkrétek és alig észrevehetőek, így a hajfelvarrás eredménye természetes és harmonikus.

Az új generációs hajfelvarrás technikával a tresszelt haj felrakása soronként történik, gondosan figyelve a részletekre és a precíz rögzítésre. A minőségi hajtincsek és a szakszerű eljárás garantálja, hogy hosszabbított hajkoronája hosszú távon gyönyörű és tartós maradjon.

Fogadja el a hajfelvarrás kihívását, és élvezze a hosszabb, dúsabb és gyönyörű haj varázsát.

Felrakás 4000 Ft/ sor-tól

Nanogyűrű

A nano gyűrűs hajhosszabbítás az egyik legújabb és leginnovatívabb technika a természetes hatású hajhosszabbítás terén. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy álomszerűen hosszú és dús hajkoronával büszkélkedjen.

A nano gyűrűs technikában a kiegészítő hajtincsek nano méretű gyűrűk segítségével vannak felrögzítve a saját hajtincsekhez. Ezek a gyűrűk rendkívül kicsik és diszkrétek, alig észrevehetőek a hajban. Ezáltal a hajhosszabbítás rendkívül természetes és észrevétlenül olvad be a saját hajába.

A nano gyűrűs hajhosszabbítás különleges előnye, hogy rendkívül kíméletes a hajra. Az illesztő pontok aprók és rugalmasak, így nem okoznak feszülést vagy károsítást a hajban. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabbított hajkoronáját kényelmesen viselje, anélkül hogy észrevenné vagy zavaró lenne.

Ez a technika nagy rugalmasságot és sokoldalúságot kínál a stílusok terén. Formázza, fésülje és hajlítsa a haját a szokásos módon, hiszen a kiegészítő tincsek tökéletesen beolvadnak a saját hajába. Ez lehetővé teszi, hogy változatos frizurákat és stílusokat hozzon létre, és mindig lenyűgözően nézzen ki.

A nano gyűrűs hajhosszabbítás szalonunkban prémium minőségű hajtincsekkel és a legmodernebb eljárással kerül végrehajtásra. Szakértőink gondosan és precízen rögzítik a kiegészítő tincseket, hogy hosszantartó tartósságot és tökéletes megjelenést biztosítsanak.

Felrakás 20.000 Ft-tól

Fontos információk a hajhosszabbításról:

  • A hajhosszabbítás elvégzéséhez legalább 5 cm hosszú hajra van szükség. Azonban tisztában kell lenni vele, hogy ilyen rövid haj esetén az illesztések láthatóak lehetnek. A természetes hatás érdekében célszerű hajadat hosszabbítás előtt megnöveszteni.
  • Kérjük, hogy frissen mosott hajjal érkezz a kezelésre. Így a hajad tiszta és készen áll a hosszabbításra, ami jobb tapadást eredményez.
  • Fontos megjegyezni, hogy garanciát más által tincsezett hajra nem tudunk vállalni. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, javasoljuk, hogy a hosszabbításnál kizárólag szakember által biztosított hajtincseket használj.
  • Az újrarakás általában 2-3 havonta szükséges. Amennyiben ezt az időtartamot túlléped, az újrarakás plusz költséggel járhat. A rendszeres karbantartás és az időben történő újrarakás hozzájárul a hosszabbított haj hosszabb élettartamához és megőrzéséhez.

Ezek az információk segítenek abban, hogy a hajhosszabbítás folyamata és az elvárások világosak legyenek mind a vendég, mind a szakember számára. A végleges eredmény szépségszalonunk tapasztalt szakembereinek gondos munkájára és a hajad megfelelő gondozására épül.