Hajhosszabbítás ára

              HAJHOSSZABBÍTÁS

Hajhosszabbítàs Több èves tapasztalattal ès minősègi anyagokkal dolgozom. Minden hajhosszabbítàs előtt lehetősèged van egy ingyenes konzultàcióra, mely soràn szemèlyre szabott igènyeidet megtudjuk beszèlni, illetve hogy a hajad szerkezetèhez melyik felrakàsi módszer illik a legjobban ! Technikàk : Hőillesztès : Tincses technika, melyet kristàlykeratinnal illesztjük hő segítségèvel a hajadhoz. Minősègi olasz kristàlykeratint hasznàlok, így az illesztèsi pontok könnyen eltàvolíthatóak lesznek , nem ragadnak bele a hajadba. Azoknak ajànlom , akik termèszetes esèsű hosszabbítàsra vàgynak. Normàl ès vastagszàlú hajú hölgyeknek a legelőnyösebb. Az eljàràs 180 fokos hővel törtènik , nem több mint egy hajvasalàs, ezèrt nagyon fontos kihangsúlyozni , hogy nem ègeti el a hajat! Mikrogyűrű : Tincses technika szintèn , szilikonos belsejű mikrogyűrűvel illesztjük a hajhoz. Ez adja meg azt a stabilitàst amelynek segítsègèvel akàr 3 hónapig is fent maradnak az illesztett tincsek. Hő nèlkül törtènik ez a felrakàsi módszer egy behúzótű segítsègèvel. Ez az egyik leggyorsabb ès legkímèletesebb eljàràs. Hajfelvarràs : Ez volt az első hajhosszabbítàsi technika, ennek ellenère nagyon sokan kedvelik ès ragaszkodnak ehhez a módszerhez. Hő ès vegyszermentes, előre feltresszelt hajjal törtènik a felrakàs. Fonatokat kèszítünk a hajból, ès ezekre varrjuk fel a póthajat. Fontos , hogy a tressz rèszek úgy készüljenek el, hogy előtte hozzà legyen mèrve a fej szèlessègèhez, ezzel biztosítva a kènyelmessègèt ! A minimàlis hajhossz 5 cm amitől tudunk hajat hosszabbítani , de tisztàba kell lenni azzal , hogy ezesetben nem marad túl sok takaróhaj. Èrdemes frissen mosott hajjal èrkezni a hajfelrakàshoz , ha a vàlasztott módszer a hőillesztès, ugyanis zsíros hajon nem tapad meg kellőkèpp a kristàlykeratin. Lehetősèg van a póthaj felrakàsa előtt ingyenes konzultàcióra , ahol mindent alaposan át tudunk beszélni, hogy a hajad szerkezetèhez melyik felrakàsi módszer illik a legjobban !
TECHNIKÁK
Hőillesztès
 Tincses technika, melyet kristàlykeratinnal illesztjük hő segítségèvel a hajadhoz. Minősègi olasz kristàlykeratint hasznàlok, így az illesztèsi pontok könnyen eltàvolíthatóak lesznek , nem ragadnak bele a hajadba. Azoknak ajànlom , akik termèszetes esèsű hosszabbítàsra vàgynak. Normàl ès vastagszàlú hajú hölgyeknek a legelőnyösebb. Az eljàràs 180 fokos hővel törtènik , nem több mint egy hajvasalàs, ezèrt nagyon fontos kihangsúlyozni , hogy nem ègeti el a hajat!
Mikrogyűrű
Tincses technika szintèn , szilikonos belsejű mikrogyűrűvel illesztjük a hajhoz. Ez adja meg azt a stabilitàst amelynek segítsègèvel akàr 3 hónapig is fent maradnak az illesztett tincsek. Hő nèlkül törtènik ez a felrakàsi módszer egy behúzótű segítsègèvel. Ez az egyik leggyorsabb ès legkímèletesebb eljàràs
 Hajfelvarràs
 Ez volt az első hajhosszabbítàsi technika, ennek ellenère nagyon sokan kedvelik ès ragaszkodnak ehhez a módszerhez. Hő ès vegyszermentes, előre feltresszelt hajjal törtènik a felrakàs. Fonatokat kèszítünk a hajból, ès ezekre varrjuk fel a póthajat. Fontos , hogy a tressz rèszek úgy kèszüljenek el, hogy előtte hozzà legyen mèrve a fej szèlessègèhez, ezzel biztosítva a kènyelmessègèt !

Hajhosszabbítás mikrogyűrűvel , vagy  kristáykeratinnal 100 gramm: 15 000 Ft

Hajfelvarrás: 2500 Ft/sor

Póthaj újrarakás / 100 gramm: 21 000 Ft

Póthaj leszedés / hőillesztés és mikrogyűrű: 6 000 Ft

Póthaj leszedés / varrás: 1000 Ft/sor

Rasztás póthaj bontása: +5000 Ft

Keratinozás / 100 gramm: 6000 Ft